Blogg

NY BLOGG - Sigriddb.blogg.no

hei, lagd ny blogg. håper du følger meg videre der. 

- lagde ny fordi denne ble så utrolig rotete, og rotete design og sånn. 

 

FØLG MEG PÅ SIGRIDDB.blogg.no 

 

 

blogg

hei dere! sorry for dårlig blogging i det site. har bare ikke hatt noe og blogge om, men skal skjerpe meg. Men på mandag reiser jeg på leriskole, så det blir ingen blogging før fredag! men skal komme med masse bilder fra leirskolen når jeg kommer tilbake! :-) har bare vært med venner og sånn idag. så i morgen skal jeg mest sannsynlig ta meg en tur på senteret ,for å kjøpe inn noen små ting før leiren og være med beste sara elisabeth, og kanskje hanne. // hva har du gjort på de siste dagene?

bestfriend
# 291712

Hei! har faktisk bare ikke orket å blogge tidligere. jeg har bare ikke hatt noe og blogge om i dag. Men legger inn noen bilder meg og reidun tok i går. hehe. antrekket fra min side fra litt rart da, men kult ble det til slutt. hehe 


 

Hva har dere gjort på idag? 

sistefrist

Heei! I morgen kommer jeg mest sannsynlig til å velge ut to blogger, som jeg vurderer, på design, bilder og insperasjon. :-) Så om du ikke har meldt deg på, så er siste frist >her<. 

 

Legger meg nå, hehe. natta ♥ ♥ ♥ 

260712

God morgen søte små! ♥

Igår gikk jeg bort til Otilie, sammen med Ingrid, der jeg koste meg masse masse. Jeg tar meg en tur bort på senterret nå snart, sammen med Otilie. der vi tar oss en shopping runde, og det trenger jeg. :-) Senere idag, skal vi sikkert bare kose oss, viss fin været kommer, som jeg håper på. Så jeg kan få enda mere farge. Nå har jeg fått en del kommentarer på innlegge under, og jeg tror jeg har lest og lagt igjen en kommentar til alle. :-) Det er bare til og forsette, så leser jeg og legger gjerne igjen en kommentar til mange andre også. >her<.  

 

240712

Hei! I dag våknet jeg rundt elleve tiden, sto opp spiste god frokost. Senere på dagen tok jeg, Nora og Ingrid oss en tur i båten, og fisker sammen med pappa. hehe :-D For en stund siden satt jeg i solen, og lakket neglene og fikk litt brunfarge. endelig!  Ellers har vi bare spilt kort, hehe. kjempe koos 

 

Ikke det fineste da, men.... hehe

Husk spørsmålsrunden >her<

 


Spørsmålsrunde - outfit 240712

Hallo søte små lesere!  Jeg tenkte og ha en spørsmålsrunde, det er bare til å skrive spørsmål i kommentar feltet, og så svarer jeg på de i ett annet innlegg. 

Outfit 240712 
 

om meg

Hei! Velkommen til min nye blogg, navnet mitt er Sigrid, jeg er tolv år gammel og kommer fra Bergen. På bloggen får du innlegg om, hverdagen min, outfit, bilder, sminke og masse mer! 
Har du noen spørsmål, så er det bare til og skrive det i kommentar feltet.