diverse

22. August 2012

Hei dere! kom hjem for rundt to timer siden, ferdig med lekser, og diverrse. Nå venter jeg til pappa kommer hjem og skal lage fiskeboller i hvitsaus. :-) Men skal på trening nå om ikke lenge, i tre timer. så tror ikke det blir mere blogging før i morgen! 

_____________________________________________________________________________________________________________________

// hva skal du senere idag? 

good morning

God morgen søte små! Må bare si at jeg er utrolig takknemlig for alle sidevisningene jeg har fått i det siste. tusen takk. :-) Jeg våknet for ca en halv time siden, skulle egentlig våkne syv når jeg satt på vekker klokken, men jeg slo en av og sovnet igjen. hehe.. Når jeg kommer hjem fra skolen blir det å gjøre lekser, så blir sikkert ett innlegg senere. // hva skal du senere idag? 

170812


Hallo, idag var det jente kveld hos Isabel. og skjærte opp, eple og druer som vi dyppet i smeltet sjokolade og spiste ananas ved siden av, hehe. . Herlig godt!

 

hva har du gjort på idag? 

my bestfriend is so cute

# 130812

hahahhahahahahahahaha

hallo, idag har jeg vært en tur hos Ingrid, der vi bare koste oss egentlig. Stikker straks på senteret med mamma, innkjøpene kommer mest sannsynlig på video i kveld. he he :-) 

hytten


Hallo søte små. Idag drar jeg på hytten for å feire bursdags besøket til åshild. Vi har ikke nett der ute nå fortiden, så da blir det ikke noe blogging før i morgen kveld, eller på mandag! 

my boyfriend

Billettene er kommet, og jeg er så sykt klar for konsert i April. noen andre som skal, kanskje vi møtes? ♥ ♥ ♥

Suprise party

Hei! Idag hadde vi suprise party for åshild, og så søtt fordi hun ble superglad, det var så gøy! hehe :-) Der det kom venner, og familie på besøk. kjempe kjekt! ♥
GRATULERER FORSATT SÅ MYE MED 18 ÅRS DAGEN DIN! ♥ ♥ ♥

happy birthday

Hei, idag har beste søss bursdag og blir 18 år.  Gratulerer så mye med dagen! Jeg er superduper glad i deg! ♥ ♥ ♥
 

fotoshoot

Hallo, idag tok jeg meg en tur bort til anna der vi tok bilder og lagde vaffler. tok ikke noen bilder av vafflene. ;-)hos otilie

hallo. idag tok jeg meg en tur bort til otilie, der vi lagde muffins og koste oss. hehe

Men husk og meld dere på måndens blogg >her<. Også den som blir måndens blogg, får bilde av seg selv på side menyen, der det står " måndens blogg " over. :-) så dere vet dethehe, bare måtte ♥ ♥ ♥

kos med sara elisabeth

Hallo. I går fikk jeg besøk av Sara Elisabeth, der vi stor koste oss med, - Ol, muffins & sjokolade fondê. Vi tok også en del bilder, her er noen av de. hehe :-)


søten, som tok mange bilder av seg selv :-D

Lese din blogg?

Kommenter, og jeg leser gjerne bloggen din og legger gjerne igjen en kommentar. Bare skriv bloggen din i kommentar feltet.  Jeg velger ut to stykker som jeg vurderer på design, insperasjon og bilder også.